!!POZOR!! ZMĚNA OTEVÍRACÍ DOBY kamenného obchůdku DŮM SVÍČEK v Oticích u Opavy na adrese K Rybníčkům 19: PO-PÁ 9:00-17:00 Soboty budou otevřeny zase od dubna.

VÝROBA SVÍČEK POD VAŠÍ ZNAČKOU

ZOBRAZIT NA WEBU


 privátní_výrobky-na-míru1

Pro firemní zákazníky vyrábíme na zakázku výrobky přesně podle jejich požadavků s jejich firemním logem. I Vám dokážeme vyrobit výrobky na míru.

Přemýšlíte, jaký dárek dát letos svým zaměstnancům k Vánocům? Chcete nabídnout svým zákazníkům svíčky s Vaším logem? Nebo máte za úkol vymyslet nový propagační předmět? Ať tak či onak jste tady správně.

Jistě, dát svým zaměstnancům k Vánocům či jubileu tričko nebo dárkové poukazy není vůbec špatný nápad. Stejně tak s reklamními předměty jako jsou propisky, hrnky nebo flash disky se určitě taky nic nepokazíte. Ale co takhle zkusit něco nového. Něco, co lidi zaujme. Něco, co opravdu splní svůj účel. Co takhle třeba svíčka?

Ne, opravdu nemyslíme nějakou malou čajovou svíčku mdlé barvy ze supermarketu za pár korun, ale svíčku, která má svůj vlastní příběh, originální design a především neodolatelnou vůni. Tak jako svíčky značky JCandles.

Ty jsou precizně vyráběny podle naší vlastní receptury z kvalitních materiálů od těch nejlepších dodavatelů z Francie, Německa, USA a Velké Británie.

Obdarovaný tak obdrží dárek, který může být vkusnou dekorací jeho domova a také prostředkem k uvolnění a relaxaci a Vás může těšit, že jste někomu udělali radost a darovali jste něco, co má opravdu smysl.

Vonná svíčka má totiž jednu nezpochybnitelnou přednost a tou je právě její vůně. Lidský mozek si totiž vůně velice dobře pamatuje a samotná vůně má vliv na lidskou psychiku. Proto, když si Váš zákazník, zaměstnanec, obchodní partner nebo společník zapálí vonnou svíčku opatřenou Vašim logem, tak si díky příjemné vůni zapamatuje tyto chvíle s Vámi a může to v něm vzbudit pozitivní dojmy, jako jsou důvěra, sympatie nebo loajalita, což jsou základní předpoklady každé úspěšné spolupráce.  

 

 

vešketé info najdete na webu

 

VAŠE PRIVÁTNÍ ZNAČKA

 

 

jcandels-originalni-rucni-vyroba-na-miru-prouzek2

JCANDLES-BANNER-PRIVATNI-ZNACKA1
  

 PROHLÉDNĚTE-SI-KATALOG-REKLAMNÍICH-SVÍČEK2

 

 


 
Pro firemní zákazníky vyrábíme na zakázku výrobky přesně podle jejich požadavků s jejich firemním logem.
 
Pro zobrazení cen produktů v kategorii VAŠE PRIVÁTNÍ ZNAČKA je nutné se přihlásit.
NOVÁ-REGISTRACE PŘIHLÁSIT-SE_1  
     

 


 

SVÍČKA VE SKLE S DŘEVĚNÝM KNOTEM

Tzv. Wood Wick svíčky jsou velice populární v USA, ale i u nás si už získaly a nadále získávají značnou oblibu. Výjimečnost této svíčky je v jejím knotu, který je vyroben ze dřeva, což svíčce při hoření dodává originální zvukový efekt připomínající praskající dřevo v krbu. Vaše logo či text se na ní bude opravdu skvěle vyjímat. Naše Wood Wick svíčky jsou dostupné v mnoha barvách vosků a vůních tak, aby odpovídaly Vašim firemním barvám a svému účelu (např. jako dárek k Vánocům doporučujeme vyzkoušet speciální kolekci vánočních vůní).

 

REKLAMNÍ-SVÍČKY-SKLO

 PARAMETRY

 
HMOTNOST
 
+/- 190 g
 
DÉLKA HOŘENÍ
 
až 25 hodin
 
ROZMĚRY
 
60 x 85 mm
 
KNOT
 
dřevěné knoty WOOD WICK
 
OBAL
 
sklo
 
BARVA
 
14 variant
 
VŮNĚ
 
14 variant
 
VOSK
 
rostlinný vosk

 

 

 

   

 

SVÍČKA V PLECHOVCE

Zajímavým a originálním dárkem či propagačním předmětem může být také svíčka v plechovce. Oproti jiným svíčkám totiž nemá  obal z plastu nebo skla, ale z kovu. Díky tomu je velmi odolná a stylová. Navíc součástí obalu je kovové víčko, na kterém se otevírá další prostor pro Vaši sebeprezentaci, ať už formou loga nebo textu. Svíčky v plechovce jsou dostupné v mnoha barvách vosků a vůních tak, aby odpovídaly Vašim firemním barvám.

 

REKLAMNÍ-SVÍČKY-PLECH

PARAMETRY

 
HMOTNOST
 
+/- 100 g
 
DÉLKA HOŘENÍ
 
až 20 hodin
 
ROZMĚRY
 
45 x 64 mm
 
KNOT
 
bavlněný knot
 
OBAL
 
plechovka stříbrná
 
BARVA
 
14 variant
 
VŮNĚ
 
14 variant
 
VOSK
 
rostlinný vosk

 

 

 

 


 

VOTIVNÍ SVÍČKA

Pokud operujete s omezeným rozpočtem, ale zároveň nechcete šetřit na kvalitě jsou pro Vás votivní svíčky JCandles přesně to pravé. Zároveň k nim doporučujeme pořídit skleněný svícen určený speciálně na votivní svíčky, a to proto, že pro svůj kónický tvar je potřeba tyto svíčky umístit do svícnu. Pro Vás však svícen může znamenat další příležitost pro Vaše logo nebo text. Díky našemu svícnu se může doba hoření svíčky prodloužit až o 5 hodin a obdarovaný může svícen dále využívat i po vyhoření svíčky, takže Vaše logo či text bude mít pořád na očích. Votivní svíčky máme připravené v 14 druzích barev a vůní tak, aby odpovídaly Vašim firemním barvám.

 

REKLAMNÍ-SVÍČKY-VOTIVE

PARAMETRY

 
HMOTNOST
 
+/- 66 g
 
DÉLKA HOŘENÍ
 
až 15 hodin
 
ROZMĚRY
 
45 x 55 mm
 
KNOT
 
bavlněný knot
 
OBAL
 
celofán
 
BARVA
 
14 variant
 
VŮNĚ
 
14 variant
 
VOSK
 
parafínový + rostlinný vosk

 

 

 

 


 

STOLNÍ SVÍČKA

Pokud dáváte přednost klasice, pak právě pro Vás jsou určeny svíčky ve tvaru pilíře. Mají dlouhou dobu hoření, a to až 38 hodin. Tento druh svíčky nabízí značný prostor pro Vaše logo nebo text, protože zvolené atributy půjdou opravdu dobře vidět. Svíčky ve tvaru pilíře jsou pro Vás připraveny v několika barvách a vůních tak, aby přesně odpovídaly Vašim firemním barvám a svému účelu.

 

REKLAMNÍ-SVÍČKY-pilíř

PARAMETRY

 
OBJEM
 
+/- 170g
 
DÉLKA HOŘENÍ
 
až 38 hodin
 
ROZMĚRY
 
55 x 80 mm
 
KNOT
 
bavlněný knot
 
OBAL
 
celofán
 
BARVA
 
14 variant
 
VŮNĚ
 
14 variant
 
VOSK
 
rostlinný + parafínový  vosk

 

 

 

 

 


 

VONNÝ VOSK DO AROMALAMP

Vhodným dárkem či propagačním předmětem se může stát také vonný vosk. Vonné vosky JCandles se vyrábí z kvalitního parafínu a jsou určeny pro použití v aromalampách. V aromalampě se vosk vloží do horní nádobky a pod ní se vloží čajová svíčka, která se zapálí a z vosku se začne linout příjemná vůně. Vonné vosky se můžou také různě kombinovat tak, až vznikne zcela nová, originální vůně. Pokud chcete navíc darovat opravdu hodnotný dar, můžete k vonným voskům přidat i samotnou aromalampu. Vybrat si u nás můžete z několika barev i druhů.

 

REKLAMNÍ-SVÍČKY-VOSK

PARAMETRY

 
HMOTNOST
 
+/- 30 g
 
DOBA PROVONĚNÍ
 
8 až 15 hodin
 
ROZMĚRY
 
15 x 50 mm
 
OBAL
 
plastový kalíšek
 
BARVA
 
14 variant
 
VŮNĚ
 
14 variant
 
VOSK
 
parafínový + rostlinný vosk

 

 

 


 

VONNÝ SÁČEK

Velmi praktickou a voňavou dekorací se může stát také tzv. vonný sáček. Vonný sáček má poměrně široké využití. Může se vkládat do auta, kufru nebo do šatníku, kde dokáže příjemně provonět prádlo či oblečení. Způsobů použití vonných sáčků je opravdu mnoho a záleží jen na Vás, který si vyberete.

 

foto__0004_REKLAMNÍ-VONNÝ-SÁČEK1

PARAMETRY

 
HMOTNOST
 
+/- 10 g
 
VÝPLŇ
 
vonná drť
 
ROZMĚRY
 
120 x 90 mm
 
OBAL
 
papírový pytlík, celofánový sáček
 
BARVA
 
bílá
 
VŮNĚ
 
14 variant

 

 

 


 

DIFUZÉR

Tyčinkový aroma difuzér má podobu lahvičky se zátkou, ve které je otvor. V lahvičce je vonná esence a přidá se několik tyčinek z ratanu, díky kterým se esence začne uvolňovat do prostoru. Intenzita vůně je poté závislá na počtu použitých tyčinek. Samotná lahvička nabízí prostor pro Vaše logo nebo text. Aroma difuzér se tak může stát stylovým interiérovým doplňkem, který bude zdoben Vašim logem.

 

REKLAMNÍ-DIFUSER_LOGO

PARAMETRY

 
OBJEM
 
+/- 165 ml
 
DOBA PROVONĚNÍ
 
+/- 3 - 6 měsíců
 
OBAL
 
skleněná lahvička   75 x 80 mm
 
UZÁVĚR
 
stříbrný uzávěr se zátkou
 
RÁKOS
 
6 ks
 
BOX
 
krabička  200 x 85 mm
 
BARVA
 
průhledná
 
VŮNĚ
 
14 variant

 

 

 

 

 


PALETA BAREV

 

REKL_filtr__0006s_0000_1 REKL_filtr__0006s_0001_2 REKL_filtr__0006s_0002_3 REKL_filtr__0006s_0003_4 REKL_filtr__0006s_0004_5 REKL_filtr__0006s_0005_6 REKL_filtr__0006s_0006_7
REKL_filtr__0006s_0007_8 REKL_filtr__0006s_0008_9 REKL_filtr__0006s_0009_10 REKL_filtr__0006s_011 REKL_filtr__0006s_0011_12 REKL_filtr__0006s_0012_13 REKL_filtr__0006s_0013_14

 

     
PALETA-VUNÍ11
PALETA VŮNÍ

 

 

RIPE BLACK GRAPES
ZRALÉ ČERNÉ HROZNY
FROZEN CRANBERRY
ZMRZLÁ BRUSINKA
SWEET MELON
SLADKÝ MELOUN
SOFT TOWEL
HEBKÝ RUČNÍK
BABY COTTON
DĚTSKÁ BAVLNA
COUNTRY LAVENDER
VENKOVSKÁ LEVANDULE
WHITE TEA
BILÝ ČAJ
MAGIC OCEAN
MAGICKÝ OCEÁN
HAVANA DANCE
HAVANSKÝ TANEC
BAKED GINGERBREAD
PEČENÝ PERNÍČEK
CINNAMON
SKOŘICE
WINTER FRAGRANCE
ZIMNÍ VŮNĚ
WHITE COCONUT
BÍLÝ KOKOS
SWEET VANILLA
SLADKÁ VANILKA
PALETA-VUNÍ21

 BANNER-REKLAMNÍ-SVÍČKY5