DŮM SVÍČEK A BYTOVÝCH VŮNÍ

DŮM SVÍČEK A BYTOVÝCH VŮNÍ

Chcete se s námi poznat osobně? Přijďte navštívit náš kamenný obchůdek v Oticích u Opavy na adrese K Rybníčkům 19 (vedle zahradnictví Weiss).

Otevřeno máme Po - Pá 9:00-17:00.

Od dubna se na vás budeme těšit zase i v sobotu.

A na co se u nás můžete těšit?

Jednoznačně svíčky a vůně! U nás v obchůdku najdete naše ručně vyráběné vonné svíčky a bytové vůně. Máme širokou škálu vůní, takže pevně věříme, že z vůní si u nás vybere každý. Zakoupit si tak u nás můžete vonné svíčky ve skle například s dřevěným knotem, v plechovce, čajové svíčky různých tvarů, vonné sáčky do skříně, bytové difuzéry či třeba vonné oleje a vosky do aromalamp. 

Zahradní dekorace. Protože na zahrádce trávíme spoustu času a víme, že je to pro nás Čechy oáza odpočinku je potřeba si zahrádku pořádně zvelebit. Proto jsme přidali do sortimentu širokou nabídku zahradních dekorací - kovová zvířátka, zápichy či pítka pro ptáčky. 

Dekorace a doplňky do bytu. Jsme rodinná firma, ve které jsme převážně samé ženy. A jak už to tak bývá milujeme dekorace a vymazlování si domovů. Najdete tak u nás polštáře, košíky, hodiny a spoustu dalšího.

Čaje. Naskladnili jsme novou značku čajů LOVARÉ a těší se u vás veliké oblibě nejen pro svůj romanticky design.

Dárkový sortiment. Protože svíčky, se kterými jsme začínali se nejčastěji darují nesmí u nás chybět i kompletní dárkový sortiment. Najdete u nás dárkové tašky, předpřipravené balíčky nebo třeba dárkové poukazy. A pokud nám celofán bude stačit s radostí Vám zabalíme cokoliv si u nás vyberete. 

Svou práci děláme s láskou a rádi. I když už je to hodně otřepaná fráze u nás to tak opravdu je. Jsme rádi, když vám prostřednictvím našich produktů přinášíme radost. Ke každému zákazníkovi přistupujeme specificky a snažíme se vždy udělat vše proto, aby od nás zákazníci odcházeli spokojení. K nákupu u nás každý dostane kávu s sebou z čerstvě namletých zrnek.

Všechny kousky, které u nás najdete poctivě vybíráme. Zkoušíme je, testujeme a spoustu z nich taky máme doma.

A pokud vás zajímají aktuální novinky, dění u nás v obchůdku nebo rádi soutěžíte určitě se přidejte k nám do facebookové skupinky
DŮM SVÍČEK, BYTOVÝCH VŮNÍ A DEKORACE na následujícím odkaze:

https://www.facebook.com/groups/411331093005625/.